ჰიპი - ფაფა ურძ სხვადასხვა მარცვლებით /6თვ+/ 200გრ
უნგრეთი
ჰიპი პროდუკტ
GEL
in stock
new
9.6₾
პროდუქტის შესახებ
•არ აქვს დამატებული შაქარი, შეიცავს მხოლოდ ინგრედიენტებში ბუნებრივად არსებულს. •არ შეიცავს რძეს •არ შეიცავს არომატიზატორებს •არ შეიცავს საღებავებს •არ შეიცავს კონსერვანტებს •არ შეიცავს GMO პროდუქტებს •შეიცავს გლუტენს
HIPP-ის ორგანული –ბეჭედი არის უმაღლესი ხარისხის გარანტია და აღემატება ევროკავშირის “ორგანულ” მოთხოვნებს; შემადგენლობა: მარცვლეული* 80% (ხორბალი, შვრია, ცჰელტა (რბილი ხორბლის ნაირსახეობა), ჭვავი), ხორბლის სემოლინა 20%, ვიტამინი B1 *ბიო-ორგანული მეურნეობიდან. •მდიდარია B1 ვიტამინით, რაც მნიშვნელოვანია ნერვული სისტემის ფუნქციონირებისათვის
მომზადების წესი: 1. რძით და წყლით: აადუღეთ დასალევი წყალი და გააგრილეთ 50℃-მდე. მოამზადეთ ჰიპის რძე (ისეთი პორციებით, როგორსაც ჭამს ბავშვი ყოველთვის), დაუმატეთ 3-4 სუფრის კოვზი (23გრ.) ფაფა. კარგად მოურიეთ და გააჩერეთ ფაფის კონსისტენციის მისაღებად. 2. ურძეო ფაფა: 100 მლ. ადუღებული წყალი გააგრილეთ 50℃-მდე. დაუმატეთ 2 სუფრის კოვზი ფაფა, შეგიძლიათ დაუმატოთ 100 გრ ჰიპის ხილის დესერტი (ვაშლი, ბანანი ან ქლიავი) და ერთი ჩაის კოვზი რაფინირებული ზეთი. კარგად მოურიეთ ფაფის კონსისტენციის მისაღებად.
ყოველი კვების წინ შეამოწმეთ ტემპერატურა. წყლის დამატება საჭიროა რადგან პროტეინის შემცველობა ძროხის რძეში დავიდეს იმ ნორმამდე, რომელიც მისაღებია ბავშვის ორგანიზმისათვის! •მკაცრად დაიცავით მომზადებისა და დოზირების წესები. •ყოველი კვების წინ აუცილებლად მოამზადეთ ახალი ულუფა. •სასურველია კვებოთ ბავშვი კოვზით •არ გააცხელოთ მიკროტალღოვან ღუმელში •მკაცრად კონტროლდება ნედლეული •მუდმივად ხდება წარმოების მონიტორინგი •მკაცრი კონტროლი ტოქსიურ ნივთიერებებზე
შენახვის წესი: გამოყენების წინ დარწმუნდით, რომ შეფუთვა დაზიანებული არ არის; შეინახეთ მშრალ ადგილას, ოთახის ტემპერატურაზე (25C-მდე). გახსნილი კოლოფი ვარგისია 3-4 კვირა (კოლოფს კარგათ მოუკარით თავი).