• ჰიპოალერგიული • არ შეიცავს გლუტენს, • არ შეიცავს რძეს • კრისტალური შაქრის დამატების გარეშე (შეიცავს მხოლოდ ინგრედიენტებიდან არსებულს) • მდიდარია B1 ვიტამინით – რაც მნიშვნელოვანია ნერვული სისტემის ფუნქციონირებისათვის • ადვილად მოსანელებელი
HIPP-ის ორგანული –ბეჭედი არის უმაღლესი ხარისხის გარანტია და აღემატება ევროკავშირის “ორგანულ” მოთხოვნებს; შემადგენლობა 100გრ მშრალ ნივთიერებაში: 100% ბრინჯის თავნაფქვი ბურღული , ვიტამინი B1 . ბიო-ორგანული მეურნეობიდან
მომზადების წესი: 1. ნახევრად რძიანი ფაფა: 100მლ რძეს დაუმატეთ 100მლ წყალი (აადუღეთ და გააგრილეთ 50-მდე) დაუმატეთ 20გრ (3-4 სუფრის კოვზი) ბრინჯის ფაფა. კარგად მოურიეთ და გააჩერეთ 1 წუთი ფაფის კონსისტენციის მისაღებად. 2. რძიანი ფაფა: 200მლ ჰიპის რძეს დაუმატეთ 3-4 სუფრის კოვზი ბრინჯის ფაფა. კარგად მოურიეთ და გააჩერეთ 1 წუთი ფაფის კონსისტენციის მისაღებად. 3. ჰიპოალერგიული ფაფა: 200მლ ჰიპოალერგიული ფორმულა HIPP HA (მომზადდეს ინსტრუქციის მიხედვით) + 3-4 სუფრის კოვზი ბრინჯის ფაფა. კარგად მოურიეთ და გააჩერეთ 1 წთ. ფაფის კონსისტენციის მისაღებად. შეგიძლიათ დაუმატოთ ჰიპის ჰიპოალერგიული ხილფაფა ან სტაფილო. 4. ურძეო ფაფა ხილით: (4 თვიდან) ანადუღარ და 50-მდე გაგრილებულ 100მლ წყალს დაუმატეთ 2 სავსე სუფრის კოვზი ბრინჯის ფაფა. დაუმატეთ ნახევარი ქილა ჰიპოალერგიული ჰიპის ხილფაფა. მოურიეთ.
*ყოველი კვების წინ შეამოწმეთ ტემპერატურა. *მკაცრად დაიცავით მომზადებისა და დოზირების წესები. *ყოველი კვების წინ მოამზადეთ ახალი ულუფა. *სასურველია კვებოთ ბავშვი კოვზით.
შენახვის წესი: გამოყენების წინ დარწმუნდით, რომ შეფუთვა დაზიანებული არ არის; შეინახეთ მშრალ ადგილას, ოთახის ტემპერატურაზე (25C-მდე). გახსნილი კოლოფი ვარგისია 3-4 კვირა (კოლოფს კარგათ მოუკარით თავი). შენახვის ვადა იხ. კოლოფზე. * არ გააცხელოთ მიკროტალღოვან ღუმელში