ნატრიუმის ბიკარბონატი (სოდა) ნატრიუმის ბიკარბონატი ეს არის იგივე საჭმელი სოდა. რადგან სოდა არ არის სასიამოვნო დასალევი და ბევრი ადამიანისთვის მისი დალევა ძალიან ძნელია. გთავაზობთ მის კაფსულირებულ ფორმას. სოდის ასეთი სახით მიღება გაგიადვილებთ დოზირებას და თავიდან აგარიდებთ მის არასასიამოვნო გემოს. სოდის დადებითი თვისებების შესახებ კაცობრიობისთვის დიდი ხანია უკვე ცნობილია.
სოდის სასარგებლო თვისებები სოდა ძალიან დადებითად მოქმედებს საჭმლის მომნელებელ ტრაქტზე. ასუფთავებს მას და გამოყავს ორგანიზმიდან ტოქსიკური ნარჩენები. ასევე ეხმარება ორგანიზმსს აციდოზის (მჟავა-ტუტოვანი ბალანსი) აღდგენაში. რაზეც არის დამოკიდებული მთელი ორგანიზმის გამართული ფუნქციონირება. მჟავა-ტუტოვანი ბალანსის დარღვევა იწვევს მრავალ დაავადებას როგორის არის სიმსუქნე, სიმსივნე ნივთიერებათა ცვლის დარღვევა და ა.შ. აციდოზს იწვევს ცხოვრების არაჯანსაღი წესი და არასწორი კვება, რაც არის 21 საუკუნის სენი. ამიტომ პროფილაქტიკის მიზნით სოდის პერიოდული მიღება ყველა ადამიანისთვის ძალიან სასარგებლოა.
სოდის მიღება დაგიცავთ მრავალი დაავადების განვითარებისგან და რაც მთავარია თავიდან აგარიდებთ სისმსივნის წარმოქმნის რისკს. რომ აღარაფერი ვთქვათ გულ-სისხლძარღვთა სისტემის დაავადებებზე, ნივთიერებათა ცვლის დარღვევით გამოწვეულ ჭარბწონიანობაზე და ა.შ.
აღადგენს მჟავა-ტუტოვან ბალანსს. მოგიწესრიგებთ ნივთიერებათა ცვლას. არეგულირებს ჭარბ წონას. თავიდან აგარიდებთ სიმსივნის განვითარები საშიშროებას. გაგიუმჯობესებთ ორგანიზმის საერთო მდგომარეობას.
სოდის მიღების წესი მიიღეთ დღეში 1 ან 2 კაფსულა თბილ წყალთან ერთად (ჭიქა 200 მილილიტრი), ჭამამდე 45 წუთით ადრე. უმჯობესია ეს გააკეთოთ დილით რადგან ამ დროს კუჭი არის ცარიელი. რაც შეეხება დოზირებას მისი ზუსტი დოზირება არ არის დადგენილი.
გაფრთხილება გამოიყენეთ მკურნალ ექიმთან კონსულტაციის შემდეგ.