ჰიპი - ფაფა რძ სიმინდის ხილით /6თვ+/ 250გრ
ჰიპი - ფაფა რძ სიმინდის ხილით /6თვ+/ 250გრ

ჰიპი - ფაფა რძ სიმინდის ხილით /6თვ+/ 250გრ

უნგრეთი

ჰიპი პროდუკტ
პროდუქტის შესახებ
• შეიცავს ომეგა-3 ცხიმ-მჟავას – მნიშვნელოვანია ტვინისა და ნერვული უჯრედებისათვის,
GOშ პრობიოტიკი, საკვები ბოჭკოები
• ადვილად მოსანელებელი, • არ შეიცავს გლუტენს

შემადგენლობა: რძის ფხვნილის პროდუქტები, 31% სიმინდის ფქვილი, 13% უცხიმო რძის ფხვნილი, მცენრაეული ზეთები (მზესუმზირის, რაფსისა და ქოქოსის ზეთები), გალაქტო-ოლიგოსაქარიდი ლაქტოზადან, 3% ბანანის მარცვლები, 2,1% ქლიავის მარცვლები, ბრინჯის ფქვილი, კალციუმის კარბონატი, ვაშლის ექსტრაქტი, ვიტამინი C, რკინის დიფოსფატი, ვიტამინი E, ვიტამინი B1, ვიტამინი A, კალიუმის იოდატი, ვიტამინი D.
ორგანული მეურნეობიდან

მომზადების წესი:
6 თვიდან – 1 ულუფა: 180გრ = 135მლ წყალი (აადუღეთ და გააგრილეთ 50-მდე) +45გრ (4ს.კ.) ფაფა. კარგად მოურიეთ. გააჩერეთ 2-3 წუთი ფაფის კონსისტენციის მისაღებად.
8 თვიდან – 1 ულუფა: 200გრ = 150მლ წყალი (აადუღეთ და გააგრილეთ 50-მდე) +50გრ (4-5 ს.კ.) ფაფა. კარგად მოურიეთ. გააჩერეთ 2-3 წუთი ფაფის კონსისტენციის მისაღებად.
შედარებით მცირე პორციისათვის – 1 ულუფა: 160გრ = 120მლ წყალი (აადუღეთ და გააგრილეთ 50-მდე) +40გრ (3-4ს.კ.) ფაფა. კარგად მოურიეთ. გააჩერეთ 2-3 წუთი ფაფის კონსისტენციის მისაღებად

შენიშვნა: უსაფრთხოების მიზნით მკაცრად დაიცავით დოზირების ინსტრუქცია. ყველა კვების წინ მოამზადეთ ახალი ულუფა. სასურველია აჭამოთ ბავშვს კოვზით. ფაფის კვებითი ღირებულების შესანარჩუნებლად ნუ დაასხავთ მდუღარე წყალს ფაფის ფხვნილს. არ გაათბოთ ფაფა მიკროტალღოვან ღუმელში.

შენახვის პირობები: გამოყენების წინ დარწმუნდით, რომ შეფუთვა დაზიანებული არ არის; შეინახეთ მშრალ ადგილას ოთახის ტემპერატურაზე (25C-მდე). გახსნილი ყუთი ვარგისია 3-4 კვირის განმავლობაში
მეტის ნახვა
დამატებითი ინფორმაცია
ბრენდი
ჰიპი პროდუკტ
ქვეყანა
უნგრეთი
ჯენერიკი
ფაფა რძიანი!
რაოდენობა შეფუთვაში
1
მოცულობა
250გრ
დაგვიკავშირდით
(032) 2 40 00 04
digitalsupport@gepha.com
info@gepha.com
სს გეფა ს/კ 20199122
თბილისი, სულხან ცინცაძის ქუჩა, N 24ა
გადმოწერეთ
აპლიკაცია ხელმისაწვდომია Android და iOS სისტემებისთვის
მთავარი
კალათა
ჩემი გვერდი