
მენიუ და რეცეპტები
დღე 1:
• მოხარშული კვერცხი, სენდვიჩი ქათმის მკერდით
• კიტრი, სტაფილო, პომიდორი
• ვაშლი/ატამი/ხილის სალათი
• წყალი, თხილი
დღე 2:
• მინი-პიტა ინდაურის ხორცით და ავოკადოთი, იოგურტი (უშაქრო) + ჩია
• ბულგარული წიწაკა, კიტრი
• მსხალი/ვაშლი/ხილის სალათი
• ქიშმიში/ჩირი, წყალი
დღე 3:
• ხორცის კოტლეტი წიწიბურით ან ლობიოს კერძი
• შვრიის ფუნთუშა
• ორთქლზე მოხარშული ბროკოლი, სტაფილო
• ყურძენი/მოცვი/ხილის სალათი
• წყალი, თხილი
დღე 4:
• მოხარშული თევზი ან ქათამი, ბრინჯი
• კიტრი, სტაფილო
• მსხალი/ატამი/ხილის სალათი
• ორცხობილა, წყალი
დღე 5:
• მინი ლავაში ბოსტნეულით და ინდაურით, ხაჭო ან ყველი
• სალათის ფოთოლი, პომიდორი
• კივი/ბანანი/ხილის სალათი
• წყალი, ჩირი
მაია ჩხაიძე, პედიატრი, პროფესორი, პედიატრთა აკადემიის პრეზიდენტი.