About Product
ინგრედიენტები: ლაქტოზა (რძისგან),ცხიმგაცლილი რძე, ნაღები, მზესუმზირის ზეთი,
გალაქტოოლიგოსაქარიდები GOS , რძის ცხიმით მდიდარი შრატის ცილა (შეიცავს რძის ცხიმის
გლობულურ მემბრანას (MFGM), ფოსფოლიპიდებს, განგლიოზიდებს, გლიკოპროტეინებს),
რაფის ზეთი, ქოქოსის ზეთი, შრატის ცილა (რძისგან), მინერალები (ნატრიუმი, კალიუმი,
ქლორიდი, კალციუმი, ფოსფორი, მაგნიუმი, რკინა, თუთია, სპილენძი, მანგანუმი, სელენი,
იოდი), მჟავიანობის რეგულატორი (ლიმონმჟავა), თევზის ცხიმი, ქოლინი, ემულგატორი (სოია).
ლეციტინი), ვიტამინები (A, D, E, K, C, თიამინი, რიბოფლავინი, ნიაცინი, B6, ფოლიუმის მჟავა,
B12, ბიოტინი, პანტოტენის მჟავა), Fungal Mortierella alpina- ს ზეთი (როგორც არაქიდონის
მჟავის წყარო). ტაურინი, ინოზიტოლი, ნუკლეოტიდები (ციტიდინ 5-მონოფოსფატი, ურიდინ 5-
მონოფოსფატი, ადენოზინი 5-მონოფოსფატი, გუანოზინი 5-მონოფოსფატი, ინოზინი 5-
მონოფოსფატი), კარნიტინი . Limosilactobacillus reuteri DSM 17938*).
მომზადების წესი:
1. სუფთა წყლით დაიბანეთ ხელები
2. აადუღეთ წყალი და გააგრილეთ 40 რ C მდე. წინასწარ გასტერილებულ ბოთლში ჩაასხით
კვებისთვის საჭირო რაოდენობის წყალი.
3. დაუმატეთ საჭირო რაოდენობის ქვემოთ ცხრილში მითითებული სემპერი - სემპერი - რძე
SENSIPRO + 1 - ს ფხვნილი.
4. მიღებული მასა მოათავსეთ ბოთლში. დაახურეთ თავსახური და შეანჯღრიეთ ბოთლი მანამ
სანამ არ მიიღებთ ერთგვაროვან მასას.
5. მზა ნარევი უნდა გაგრილდეს სხეულის ტემპერატურამდე. გამოყენებამდე მომზადებული
ნარევის ტემპერატურა შეამოწმეთ მაჯის შიგნითა ზედაპირით.
6. ნარევი ბავშვმა უნდა მიირთვას დამზადებისთანავე. დაუშვებელია დარჩენილი ნარევის
შემდგომი გამოყენება.
1 მზომი კოვზი შეესაბამება 4,3 გრამს
შენახვის პირობები:
პროდუქტი შეინახეთ 15 – დან 25 რ C– მდე ტემპერატურაზე და ჰაერის ფარდობითი ტენიანობის
პირობებში არაუმეტეს 75%-სა.გახსნის შემდეგ იგი უნდა გამოიყენოთ მაქსიმუმ ერთი თვის
განმავლობაში.
Show More