Milin Paras - 'Tiger' millet flakes 400g 9254
Milin Paras - 'Tiger' millet flakes 400g 9254

Milin Paras - 'Tiger' millet flakes 400g 9254

Russia

კოლოს
About Product
ფეტვის ფანტელები მზადდება მაღალი ხარისხის მთელი მარცვლებისგან. მუშავდება სპეციალური ტექნოლოგიის გამოყენებით, რომელიც უნარჩუნებს ბურღულს სიჯანსაღეს. ფეტვი უგლუტენო ბურღულია, რომელიც შეიცავს განსაკუთრებით დიდი ოდენობით მიკრო და მაკრონუტრიენტებს, ბეტა-კაროტინს, ასევევ დედის რძეში შემავალ უნიკალურ ამინომჟავებს: В ჯგუფის ვიტამინებს, А, Е , K, Ca, Mg, Na, Fe,Zn, P, PP, Se
უგლუტენო და ჰიპოალერგიული ბურღული:

- ორგანიზმს წმენდს წიდის, მძიმე მეტალების და ანტიბიოტიკის ნარჩენებისგან
- კანის გაჯანსაღება (განსაკუთრებით დაზიანებული კანის) ეგზემა, ფსორიაზი, დერმატიტებით დაზიანებული კანის რეგენერაციას უწყობს ხელს
- განაპირობებს ნეიროციტების კვებას და სინაფსურ აქტივაციას
- მხედველობის გაუმჯობესება
- ფიზიკური და გონებრივი განვითარება(კოგნიტური უნარების განვითარება)
- ძლიერი ანტიოქსიდანტია, რომელიც ხელს უწყობს მყარი იმუნიტეტის ჩამოყალიბებას

ინგრედიენტები: სუფთა სახის ფეტვის ფანტელები. გადის მრავალსაფეხურიან გასუფთავებას ქიმიური დამუშავების გარეშე, 100% შენარჩუნებული აქვს კვებითი ღირებულება. არ შეიცავს: გმო-ს, შაქარს, ასპარტამს, ხელოვნურ საღებავებს, კონსერვანტებს.

მომზადების რეკომენდაცია:
1 პორციაზე – 40გ: ფეტვს დაუმატოთ წყალი და წამოვადუღოთ მორევით 1წუთის განმავლობაში (მასა სქელდება) გავაჩეროთ თავდახურულ ჭურჭელში. მოხარშულ მასას სურვილისამებრ, დაუმატეთ რძე, მარილი, შაქარი, თაფლი, ნაღების კარაქი, კენკრა, ხილი, ყველი.

შენახვის პირობები:
შეინახეთ არაუმეტეს 20C ტემპერატურაზე და ჰაერის არაუმეტეს 75% ტენიანობის
პირობებში, უცხო სუნისგან დაცულ ადგილას. ზაფულში გირჩევთ შეინახოთ მაცივარში თავდახურულ ჭურჭელში.
Show More
More Info
Brand
კოლოს
Country
Russia
Generic
Porridge without milk
Quantity
1
Volume
400გრ
Contact Us
(032) 2 40 00 04
digitalsupport@gepha.com
info@gepha.com
JSC Gepha, ID 201991229
24A Sulkhan Tsintsadze Street 0160, Tbilisi, Georgia
Download
Application is available on Android and iOS systems
©2024. PHARMADEPOT. All rights reserved
powered by
Home
Cart
My Page